M-ROL TERMÉNYDARÁLÓK

Köztudott, hogy az őrölt, vagy roppantott gabona emészthetősége, hasznosulása jelentősen könnyebb a szemes terménynél, mind tejelő, mind húshasznú állomány, vagy tenyészet esetén.

Kínálatunkban a jolly joker felszívó darálók mellett új termékként az elképesztően nagy teljesítményű, kis energiafelhasználású gravitációs terménydaráló és a hagyományos, kéthengeres rendszerű, fehérjekímélő szemroppantó is megtalálható.

M-ROL H122 Felszívó-darálók

A legnagyobb segítség a mindennapokban 

Többfunkciós eszköz, egyszerre darálja és mozgatja a takarmányt. 

A speciálisan kialakított felszívófejeken szabályozható légbeömlő-nyílás található, annak érdekében, hogy a halomból közvetlenül, túlterhelés nélkül szívhassa fel a gép a gabonát, típustól függően 8, vagy 10 méterről, bilincsekkel rögzített, flexibilis csöveken keresztül. 

A közvetlenül tengelyre kötött, nagy teljesítményű motor, a forgómozgásból eredő vákuum,  egy menetben juttatja el a gabonát a halomból a kalapácsos őrlőfejhez. 

2-8-as méretű rosták kérhetőek a darálóhoz, így lisztfinomságtól a nagyobb szemcseméretig bármilyen szemcsenagyságú keverék készíthető. 

A rosta résein áthaladó gabonaszemek, a szintén a motor forgásából származó légnyomás segítségével, a flexibilis nyomócsövön keresztül maximum 3 méter távolságra képesek eljutni. A függőleges takarmánykeverők közvetlenül tölthetőek a segítségével (ld. Termékeink/Takarmánykeverők)

Az M-ROL Felszívó darálók 7,5 kW-os teljesítménytől 22 kW-os teljesítményig érhetőek el kínálatunkban. 

Óránkénti teljesítményük ~ 700 kg - 2.500 kg-ig terjedő. 

A kisebb indításkori áramfelvétel érdekében az M-ROL Felszívó darálók kivétel nélkül, csillag-delta rendszerűek. Áramigénnyel kapcsolatban keressen minket e-mailben! 

Alapfelszereltség a darálónál az ampermérő, a fémek kiszűrésére szolgáló mágneses leválasztó, a gumitömítés és porszűrő-készlet.

M-ROL Ötutas automata szívóelválasztóval kiegészítve akár öt különböző komponensből álló, meghatározott összetételű takarmánykeverék készíthető egy gombnyomással. (ld. Termékeink/Takarmány-előkészítés gépei/PREMIUM takarmány-előkészítő rendszer)

Az M-ROL Felszívó darálói egyszerűek, hatékonyak, strapabíróak és nem utolsósorban, versenyképes áron vásárolhatóak meg!

A terménydaráló alapeszköz. Beszerzése hosszú távú befektetés, érdemes jól méretezett, professzionális, kiváló minőségű berendezéseket választani, mely időt, energiát, pénzt takarít meg és segítségével növelhető a Gazdaság termelékenysége. 

M-ROL RZ Gravitációs terménydaráló

A Nagyágyú... 3,5 tonna óránként! 

Van az az élethelyzet, amikor a "gyorsan, sokat" elv lép érvénybe. Amennyiben állati takarmányozás a témakör, az M-ROL Gravitációs terménydarálója jelenti a tuti megoldást. 

A kétféle, választható teljesítményű villanymotor (7,5 és 11 kW), közvetlenül hajtja meg a kalapácsos őrlőfej tengelyét. Vertikális elhelyezése kihasználja a gravitáció és a keletkező légáram szívóerejét egyaránt. 

Ennek következtében a darálási teljesítmény ugyanakkora motorteljesítmény mellett 3-4-szeres! 

A kisebb motor 3, az eggyel nagyobb 3,5 tonna gabonát képes ledarálni óránként! 

Csak győzze betölteni... 

M-ROL ZH122 Szemroppantó 

A "fehérjekímélő" megoldás

A roppantott gabonaszemek felszívódása, hasznosulása az őrölt gabonához képest 90 %-os!

Kisebb fehérje-kicsapódás (hő-károsodás), kevesebb porképződés és lényegesen alacsonyabb villamos-energia felhasználás jellemzi ezt a takarmány-előkészítési mechanizmust. Kifizetődése egy gazdaságban kétségtelen.

Az M-ROL Szemroppantó gyakorlatilag bármilyen típusú gabona, vagy hüvelyes magjának megroppantására alkalmas a recézett, acél törőhengerek közötti távolság megfelelő beállításával.

Alapfelszereltség az állítható lábak, a fémdarabok kiszűrésére szolgáló mágneses leválasztó, a mechanikusan szabályozható adagológarat és a túlfeszültség-kapcsoló.

Az M-ROL Szemroppantói egyszerűek, hatékonyak, strapabíróak és nem utolsósorban, versenyképes áron beszerezhetőek. A szemroppantó-gép beszerzése hosszú távú befektetés, érdemes jól méretezett, professzionális, kiváló minőségű berendezéseket választani, mely időt takarít meg és segítségével növelhető a gazdaság termelékenysége.

FOTÓGALÉRIA