M-ROL 
Takarmánykeverők

M-ROL FÜGGŐLEGES TAKARMÁNYKEVERŐK

Az M-ROL Függőleges takarmánykeverők a mindennapok bajnokai egy Gazdaságban! 

Jól méretezve, karbantartva hosszú éveken keresztül, problémamentesen működnek, akár önállóan, akár rendszerbe foglalva működtetjük őket. 

A feltöltésük történhet a keverő felső pereme alatt található betöltő nyíláson keresztül - amennyiben felszívó daráló készíti elő a keverendő takarmányt, ferde csigás felhordóval, de könnyen betölthető akár zsákból is, a praktikusan kialakított adagológaraton keresztül is. 

Ez, a rácsos lezárófedéllel ellátott adagológarat akkor is hasznos részlete a keverőnek, amikor premixet, koncentrátumot, vitamint szeretnénk a takarmánykeverékbe adagolni.

Amennyiben fontos, hogy minden nap, pontosan ugyanolyan összetételű takarmányt kapjanak az állatok, az összetevők mérése elengedhetetlen. 

A függőleges keverőkhöz többféle típusú digitális mérleget kínálunk, az egészen egyszerű "fürdőszoba-mérlegtől" (WG02)  (mármint működését tekintve), a programozható, 10 receptúrát tárolni képes digitális mérlegen (WG01/2) keresztül, az automata szívó-elválasztót is működésre bíró vezérlőmérlegig (WG01/1). 

A mérőszenzorok a takarmánykeverő lábai alá kerülnek, a keverő oldalán kifejezetten a mérleg számára kialakított 220 V-on működő dugalj található. A mérleg kijelzője gyorsan és egyszerűen felszerelhető a keverő lábain kialakított felületre. 

A takarmánykeverők - mérettől függően 25-90 perc keverési idővel dolgoznak, a tökéletes keverésről a gép belsejében található masszív, önállóan kialakított, keverőcsőben elhelyezett keverő-csiga gondoskodik, majd a takarmány a palást belső felületén a gravitációval kerül vissza a keverőtér alsó részébe. A keveredés ezzel a megoldással minden igényt kielégít! 

Az M-ROL Függőleges takarmánykeverők, kapacitásukat tekintve a 0,5 tonnás kiviteltől az 5 tonnás kivitelig találhatóak meg a kínálatunkban! 

A kitárolás a praktikusan elhelyezett kitároló egységen keresztül történik, a sebessége kézzel szabályozható! A kitárolás történhet gabona-kanálba, talicskába, vagy akár ferde csigás felhordó garatába, közvetlenül, de igény esetén könnyen kizsákolható is! 

Termékeinkre 3 év jótállást vállalunk! 

A megrendelt függőleges takarmánykeverőket díjtalanul szállítjuk házhoz, a beüzemelést, a mérlegek programozását is díjmentesen elvégezzük! 

24 órás szerviz-szolgáltatás, zökkenőmentes alkatrész-utánpótlás! 

M-ROL Vízszintes Takarmánykeverők

Elsősorban takarmánykeverék-előállító üzemek részére nélkülözhetetlen ez a gép, mely kínálatunkban 1 és 2 tonnás kivitelben található meg! 

Vízszintes elhelyezésű, örvény-rendszerű keverő, ellentétes forgású keverőcsigáival biztosítja a tökéletesen homogén táp-, takarmánykeverék előállítását nagy mennyiség esetén is! 

Táp-, takarmánykeverékek előállításánál az előírt CV (variációs koefficiens), és egyéb, ún. technológai mérőszámok elérése alapfeltétel a működési engedélyezéshez! 

Az M-ROL vízszintes takarmánykeverők maximálisan kielégítik a legszigorúbb előírásokat is! 

A vízszintes takarmánykeverő beszerzése hosszú távú befektetés, érdemes jól méretezett, professzionális, kiváló minőségű berendezést választani, mely segítségével jelentősen növelhető a Gazdaság termelékenysége, jövedelmezősége.

A keverő betöltése történhet csigás felhordóval, közvetlenül bigbag zsákból, gabonakanállal.

A vízszintes takarmánykeverőhöz, új fejlesztésként került piacra az M-ROL Gravitációs darálója, mely akár 3-3,5 tonna óránkénti teljesítményre képes. (ld.: Termékeink/Terménydarálók) 

FOTÓGALÉRIA