MÉRLEGEK, VEZÉRLŐPANELEK

Kis ráfordítással könnyen automatizálhatóak a gazdasági állatok etetésének részfeladatai. 

Elég egy egyszerű, három szenzoros mérleg a takarmánykeverő lábai alatt és máris könnyen szabályozható, hány kg takarmány lesz előkészítve az etetéshez.

Könnyen adagolható a premix, só, MCP, lizin, egyéb adalék és a keverő ürítésénél is jelentősen könnyebb, ha nem csak "szemre" osztjuk a takarmányt az egyes állatcsoportok között. 

A vezérlőpanelek ezzel szemben abban segítenek, hogy egy kezelőfelületen indíthassuk a keverőt, a darálót, a szívó-elválasztót.

Egy kézzel, könnyedén...

M-ROL WG02 Alapmérleg

Egyszerű, praktikus

Mondhatnánk, hogy egy szimpla fürdőszobai mérleg, de annál azért mégis több. Három darab, nyomásérzékelős szenzorral szerelve, melyet a takarmánykeverő lábai alá rögzítünk. A mérlegházat a takarmánykeverő oldalára erősítve, 6000 kg-ig tudunk mérni vele.

Ugyan nem programozható, nem vezérel, mégis nagy segítség lehet azoknak a Gazdáknak, akik még ha idegenkednek is a bonyolultabb technikai vívmányoktól, de szeretnék minden nap ugyanazt az összetételű takarmányt az állatok elé rakni. 

Használatával könnyen, egyszerűen mérhető a keverőbe kerülő gabonafélék súlya, a premix, só, mész, egyéb adalék, és kitároláskor is világosan látható, mennyit engedünk a gabonakanálba, talicskába. Zsákolásnál megkönnyíti a súlyra egyforma egységek készítését. 

Meglévő takarmánykeverő-daráló egységhez is beilleszthető! 

Takarmány-előkészítő rendszerben gondolkodva a BASIC csomag hasznos kiegészítője lehet! 

M-ROL WG01/2 
Programozható digitális mérleg

Dolgozni csak pontosan és (szépen)... na meg költséghatékonyan!

A legtöbb állatcsoport emésztése érzékeny a sűrűn változó összetételű takarmányra. Rutinos, "öreg" Gazda már szemre is összerakja ugyanazt, de a XXI. században, a különböző koncentrátumokkal, vitaminkészítményekkel már az igény is együtt jár, hogy pontosabban adagolható legyen az egyes összetevők mennyisége. 

Az M-ROL Mérlegek közül a programozható három-szenzoros típus nyomásérzékelői a takarmánykeverő lábai alá kerülnek, a mérési eredmények egy, a keverőre tartóoszlopára erősített kijelzőn jelennek meg. 

A WG01/2 típusú mérleg 10 különböző receptúrát, egyenként 5-féle komponenssel képes eltárolni a memóriájában. Receptúra alapján történő feltöltés esetén 5 kg-al a betáplált súly elérése előtt hangjelzést ad! 

6000 kg-ig használható, 230 V/50Hz mellett. Az M-ROL Függőleges takarmánykeverők oldalán eleve kialakításra került egy 230 V-os dugalj, kifejezetten a mérleg számára. 

Takarmány-előkészítő rendszerben gondolkodik? Az M-ROL MEDIUM csomag magában foglalja a takarmánykeverő és a felszívódaráló mellett a WG01/2 típusú mérleget is! 


M-ROL WG01/1

Vezérlőmérleg

Az Ászok Ásza... 

Időszűkében lévő, innovatív Gazdák legjobb barátja lesz ez az eszköz, mellyel nem csak mérni lehet, de még a 10 betáplálható receptúra is csak a "kezdet". 

Az M-ROL PREMIUM Takarmányelőkészítő rendszerben használva a WG01/1 típusú vezérlőmérleg önállóan irányítja az automata szívó-elválasztót, amely akár 5 különböző csatornával, ergo 5 különböző gabonafajtával képes dolgozni. 

A Gazdának a beprogramozást és az 5 db felszívócső, különböző gabonahalmokba, big-bag zsákokba történő elhelyezését követően nincs más dolga, mint indítani a Vezérlőmérleget, annak utasításai alapján bekapcsolni a felszívó-darálót, majd a csövek átöblítését követően elindítani a programot. 

Legközelebb ráér a keverési idő végeztével ránézni a gépre, lekapcsolni a darálót, aztán megkezdeni a kitárolást és az etetést. 

M-ROL Vezérlőpanelek

Ez itt a XXI. század...

Minden igényt kielégítő eszköz, mellyel kényelmesen, egy helyben állva vezérelheti az M-ROL PREMIUM Takarmány-előkészítő rendszer bármely tagját! 

XXI. századi megoldás, nagyon egyszerű kezelhetőséggel, mely pár perc alatt megtanulható, nem igényel képzéseket, tanfolyamokat!

Az eszközök kompatibilisek egymással, de önállóan is működnek, így a rendszer bármikor fejleszthető, kiegészíthető egy újabb darabbal, legyen az egy mérleg, keverő, vagy automatikus szívóelválasztó.

Az M-ROL Vezérlőpanelek minden esetben helyszíni felmérést és tervezést követően kerülnek beárazásra a gyártó által! 

FOTÓGALÉRIA