ÁLLATMÉRLEGEK

A megtermelt gabona "értékes végterméke" a szépen fejlett, egészséges állomány, mely az állatok leadáskor válik kézzelfoghatóvá, mérhetővé, ezáltal pénzben kifejezhetővé. Siker, mely hónapok kemény munkáját zárja le.

Leadáskor különösen hasznos a saját eszközzel mért eredmény, de a mindennapokban, időszakos ellenőrzés céljából is értékes az információ a jószág súlygyarapodása - a takarmányozás szempontjából. Amennyiben a mért adatok nem kielégítőek, a várakozásnak nem megfelelő a gyarapodás, még mindig van lehetőség módosítani a takarmány összetételén, mennyiségén annak érdekében, hogy megfelelően fejlődjön az állomány a leadás időpontjáig.

Mindent összevetve, a gazdaság egyik legfontosabb alapeszköze a jó minőségű, strapabíró, pontos, könnyen használható mérleg.

Az M-ROL Állatmérlegek mindkét típusa a kiváló minőség mellett, kedvező árat képvisel. Könnyen kezelhető, sokoldalú, a hétköznapokban is kényelmesen használható eszköz, mely akár zsákos termékek mérlegelésére is használható, mivel a korlát könnyen, gyorsan leszerelhető.

Az eredmények rögzítésére többféle lehetőséget kínál az elektronikus kezelőfelület, így gyorsan, olajozottan mérhető az állomány. 

Sertésmérleg

Pontos mérés, strapabíró, praktikus kivitel!

600 kg-ig terhelhető, -10 és + 40 °C között használható, pontossága +-0,2 kg! 

Méretei: 1500 x 1150 x 800 mm (h x sz x m) Marhamérleg

Pontos mérés, strapabíró, praktikus kivitel!

2500 kg-ig terhelhető, -10 és + 40 °C között használható, pontossága +- 0,2 kg!

Méretei: 2000 x 1200 x 1000 mm (hxszxm)